ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایتنامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک میلیون دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود سهل‌انگاری فدراسیون اتومبیل‌رانی در حادثه فوت حمیدرضا درجاتی؟! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی چلسی و منچستریونایتد در لیگ انگلیس(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| ادامه رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان درباره تعطیلی پیست موتورسواری مجموعه‌ ورزشی ثامن | پیست استاندارد نیست! حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراض دوباره استقلال به زمان بازی با صنعت نفت آبادان
سرخط خبرها

مومنی مقدم: نادی و ظریف هم مدنظر هستند|وظیفه نخست من کشف و پرورش استعدادهای ناب است

  • کد خبر: ۹۹۶۵۴
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۸
مومنی مقدم: نادی و ظریف هم مدنظر هستند|وظیفه نخست من کشف و پرورش استعدادهای ناب است
سرمربی جدید تیم والیبال جوانان ایران مسئولیتی را که بر عهده گرفته است، چالشی بزرگ با بیم و امیدهای زیاد می داند.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، رضا مومنی مقدم بازیکن سابق تیم ملی که سال ها به عنوان مربی پایه در سطح ملی کار کرده است، در پی انتخاب به عنوان سرمربی تیم زیر 21 سال ایران گفت: وظیفه نخست من کشف و پرورش استعدادهای ناب است تا بتوانم پشتوانه های خوبی را برای تیم ملی تربیت کنم. در این مسیر از روز 15 فروردین ماه بازیکنانی را فرا خواهم خواند که از نظر فیزیکی و تکنیکی ارزش سرمایه گذاری را داشته باشند. 9 اردو پیش بینی کرده ام تا در پیک آمادگی بازیکنان از روز 21 مردادماه در تورنمنت کنفدراسیون آسیا شرکت کنم. بازی در این مسابقات سبب می شود تا بازیکنانی که در رده نوجوانان با تیم های شرق آسیا بازی نکرده بودند، با سبک و سیاق تیم هایی چون چین، ژاپن و کره جنوبی آشنا شوند.
مومنی مقدم درباره انتخاب دستیارانش در این تیم نیز گفت: استقبال زیادی شده است اما تلاش من انتخاب افرادی است که به لحاظ سلامت اخلاقی و آشنایی با آموزش جوانان سرآمد باشند و محیطی را به وجود آوریم که الگوی خوبی برای جوانان کشور ما باشد. در این باره به آقای داورزنی رئیس فدراسیون و اعضای کمیته فنی مشورت خواهم کرد.
سرمربی تیم جوانان در پاسخ به پرسش ما که گفته می شود ملی پوشان سابق همانند علیرضا نادی و فرهاد ظریف هم کاندیدای مربیگری هستند، گفت: این دو از چهره های شاخص والیبال ملی ما بوده و از دوستان من محسوب می شوند. امیدوارم که بتوانم از آنها به صورت تخصصی استفاده کنم. ولی بحثی که می ماند، این است که آیا تجربه کار با جوانان را دارند یا خیر؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->